top of page

Skønhed

 

Eyelash Extensions


 

Singel Eyelash extensions, sættes på med en holdbar og speciel lim på dine egne vipper.

Herved opnår du et fuldstændigt naturligt, fyldigt look og kan nyde at vågne op med smukke vipper, der ikke kræver mascara

for at dine øjne tager sig smukkest muligt ud. Og får du lyst til at ændre længden, så kan de aftages og nye påsættes

Regn med at skulle fylde efter hver 2-3 uge for at bevare dine nye smukke vipper. Venter du for længe er ny påsætning nødvendig.

Før påsætning

Der er et par enkelte ting du skal være opmærksom på inden påsætning.

-       Fjern mascara og makeup før du kommer, eller mindst 15 minutter før påsætning

-        Der må ikke være rester af makeup-fjerner på dine vipper da det mindsker holdbarheden.

Eyelash extensions er en holdbar løsning, men der er dog nogle ting du skal tænke på for at få størst glæde af dine nye smukke vipper.

-        Ingen badning, solarium eller sauna i de første 24 timer efter påsætning.

-        Lange varme bade kan mindske holdbarheden.

-        Dup øjnene efter bad. Et frottehåndklæde i ansigtet vil hurtigt fjerne dine vipper

-        Vær forsigtigt når du fjerner makeup og mascara(på under vipperne) kun olie fri make-up fjerner

-        Mange skal bruge tid til at vænne sig til lange vipper og gnider sig derfor i øjnene om natten og det ødelægger

-        Undgå at ligge med ansigtet ned i puden når du sover, da du herved kan knække vipperne.

-        Forsøg ikke at fjerne vipperne selv, da du kan risikere at knække, og flå dine egne vipper af.

-        Ens øjne kan godt klø og løbe en smule i vand,de par døgn efter påsætning.

-        Lad vær at pille ved vipperne,lad dem leve deres eget liv

Dine egne vipper fæller ligesom dit hår gør. Det er normalt, at også nogle af de vipper, hvor dine extensions sidder, vil falde af.

Holdbarheden påvirkes også af, at nogle personer udskiller mere fedt fra huden end andre.

Da fedt og olie opløser limen vil holdbarheden variere fra person til person.

 

Lash Lift

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 - 8 uger.

Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca. 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer. Da der bruges permanent væske, kan det godt udtørre vipperne en smule, derfor anbefaler vi altid at bruge et pleje produkt til vipperne.

OBS: Kom gerne uden makeup, ellers kan vi ikke garantere for holdbarheden, samt ingen brug af vippebukker 24 timer

 

 

Hair Extensions

 

Jeg lave forskellige slags hair extensions i alle længder g hårtyper 

prisen er efter håret kvalitet, længe og påsætnings metoede

Jeg har taget udgangspunkt i de 5 metoder jeg fører her hos mig Fitandhair

  • Hot fusion - hvor man varmer små keratin totter fast

  • Clip on/off - som er hår trenser med små clips påsyet

  • Cold fusion - som klemmes på ved hjælp at små micro ringe

  • Tape baner - som sættes fast ved at man taper to baner sammen om en tynd stribe hår.

  • Weft Baner – Baner som sættes på ved hjælp af micro ringe

 

Hot fusions

Er små hår totter med keratin i toppen. For at påsætte hot fusion hair extensions, skal man bruge en connector og et skjold. Man starter i nakken, ca. 2 cm fra hårgrænsen og tager én tot af gangen. Hver tot hår beskyttes af plastskjoldet, så løse hår ikke kommer i vejen, hvorefter man lægger keratin totten ovenpå ca. 0,4 cm fra hovedbunden. Derefter varmer man keratinen op. Når keratinen er smeltet, kan man med fingrene rulle totten fast. Dette fortsætter man med hele rækken hen, men med et lille mellemrum mellem hver tot, så de ikke filtrer sammen. Det er vigtigt at stoppe ca. 2 cm fra hårgrænsen i siderne, så totterne kan skjules med dit eget hår når du laver en håropsætning.

Fordelen ved hot fusion metoden er, at keratin totterne er nemme at skjule, da de falder naturligt ind i dit eget hår. De sidder godt fast og er nok den form for hair extensions, der giver den mest tro følelse af, at have naturligt, langt hår.

Skal jeg nævne en ulempe, så er det nok, at totterne kan filtre sammen, hvis ikke man passer sine extensions ordentligt. Men i langt de fleste tilfælde er det intet problem, så længe de er sat korrekt på!

 

Clips on/off

 Man kan enten købe clip on/off hair extensions som er færdiglavede, eller man kan lave dem selv. Clips ob/off sælges også her hos mig, det vigtigste er at få den farve der passer til dit hår og en vejledning i hvordan de påsættes så de ikke er tydelige.

Fordelen ved at bruge clip on/off hair extensions er, at man kan sætte dem i og tage dem ud når man har lyst. Man slipper for at sove med dem, og man kan nemt vaske sit eget hår, uden at skulle tage hensyn til hair extensions. Ulempen er, at man skal bruge tid på det hver dag man vil have håret i, men det er bare et spørgsmål om tilvænding

 

Cold Fusions

Minder lidt om keratin totterne. Men forskellen er, at cold fusion hair extensions ikke påsættes ved hjælp at varm keratin, i stedet påsættes totterne med micro ringe. Metoden fungerer således, at man tager en tot hair extensions og en tot af ens eget hår. Derefter fører man sin egen tot hår igennem løkken og trækker i enden af løkken, hvorefter totten sidder på ens eget hår. For at få totten til at sidde fast, klemmer man på micro ringen med en lille tang, som lukker ringen om ens eget hår. Dette gentages med næste tot, indtil man har det ønskede antal totter påsat.

Fordelen ved cold fusion er blandt andet, at det falder naturligt ind i ens eget hår, da totterne blender godt ind - uden at være for tydelige. Derudover er de meget nemme at aftage, da man blot klemmer på den modsatte side af microringen, så ringen åbner sig og totten kan trækkes af. Det er også muligt at genbruge totterne! Ulempen kan være, at man skal vænne sig til at have micro ringene siddende i håret. Men det er jo som med alle andre "permanente" hår extensions metoder. Micro ringen sidder tæt og kan derfor skære lidt i håret, bedst til tykt hår

 

Tape Baner

Tape extensions påsættes ved at man taper to baner sammen omkring en tynd stribe hår - det kaldes en ”sandwich”. Det er vigtigt at ens hår er afrenset inden påsætning - håret skal være fuldstændig renset for fedt og snavs, så tapen kan binde ordentligt fast på håret og ikke glider ud.

Fordelen ved tape extensions er at det giver hurtig fylde og lægger sig tæt ind til hovedbunden, så de er næsten usynlige. En hel pakke tape extensions indeholder 40 baner som hver er 4 cm brede, og tape kanten er 1 cm bred. Håret har allerede påsat tape, så det er klar til påsætning. Banerne kan genbruges, der skal blot påsættes nyt. Ulempen kan være at de er svære at skjule og det er ikke nemt at sætte håret op.

 

Weft baner

Måden denne metode påsættes er, ved at man tager en trensen og klipper den efter kundes hovedform, derefter sætter man håret fast med micro ringen i kundes hår og i hair extensions. Man laver ca. 3-4 af disse baner på tværs af hovedbunden, for at få en fuld påsætning.

Fordelen ved denne metode er, at håret sidder godt fast (hvis det vel og mærket laves ordentligt!) og man har håret på hele tiden, så man ikke skal bruge tid på at påsætte det hver dag. Ulempen kan være, at det hiver lidt i hovedbunden de første par dage.

 

 

 

 

 

 

 

Produkter i Salonen

Milk_Shake

Hårprodukterne fra Milk_shake er designet med en simpel filosofi, som er at bruge kraften og skønheden af naturen til at skabe fantastiske hårstile og looks.

Produkterne er lavet af en lækker blanding af professionelle ingredienser, som inkluderer mælkeprotein, der er som himmelsk føde for dit hår.

Milk_shakes hårprodukter inkluderer shampoo, balsam, hårkure og stylingprodukter, som er perfekte redskaber i din daglige rutine.

Produkterne fra Milk_shake er designet til at tilpasse sig enhver hårtype og pleje netop den hårtype, så håret bliver sundt og velplejet.

 

 

Hair Extnsions Skørpng
Hair Extensions Skørping
Hair Extensions Skørping
Milk_shake Fitandhai Skørping
Milk_shake fitandhair skørping
Milk_shakefitandhair skørping
bottom of page